maandag 26 september 2011

Scrapkast (speciaal voor Mariëtte)

Blijkbaar heb ik er heel enthousiast over verteld op de scrapmarathons bij SBN. Mariëtte wilde nu toch wel graag weten hoe mij kast eruit ziet. Nou bij deze ! De eerste foto is de kastenwand lekker dicht. De kast is mat wit (tegen vingerafdrukken...), ongeveer 3 meter veertig breed en van plafond tot aan de vloer. Het fijne aan deze kastenwand is dat de woonkamer heerlijk rustig oogt. Dat is goed voor de prikkelverwerking van jasper want die kan er niet zo goed tegen als het druk om hem heen is.

Deze foto is van de leukste kant van de kast...Dat is echt mijn kast. Hij begon als halve boekenkast/halve scrapkast. Inmiddels is op drie planken na, de hele kast van mij voor mijn hobbyspullen. Op de bovenste planken de hoge spullen, zoals tassen met scrapresten, scrapalbums en snijmachine. Ik gebruik de cropper hopper systemen voor mijn papier. Mijn fotoprinter staat erin. Verder ben ik dol op mandjes, doosjes en vooral leuke koffertjes. Ik hou de spulen zoveel mogelijk per soort bij elkaar, clearstempels, embellishments, verf, inkt, stickervellen. De grootste krat is voor mijn bloemen.

Deze kast is ook erg makkelijk. Daarop staat mijn desktop computer met plat breedbeeldscherm. Mijn hele administratie, cd's en dvd's staan in deze
kast en er is nog wel wat ruimte bovenin.

3 opmerkingen:

 1. Wauw Leoni, je hebt niets teveel gezegd hoor, dit is echt geweldig!! Super veel ruimte en heerlijk opgeruimd en uit het zicht! Geweldig, leuk dat je het op de foto hebt gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo die is gaaf! en alles zo lekker bij de hand maar toch opgeruimd! (ziet er heel anders uit dan bij mij!!).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit had ik ook wel willen hebben zo'n prachtige wand.
  Echt niets teveel gezegd leoni helemaal geweldig

  groetjes,

  Marëtte

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je de moeite neemt om een bericht achter te laten.
daar ben ik erg blij mee, liefs Leonibg.